željezničar-borac

FK Željezničar-Sport Team dočekuje Drinu

 Fudbalski klub Željezničar-Sport Team,  sutra (subota) od 14 časova  na svom stadionu na „Predgrađu“, u meču 17. kola, dočekuje Drinu iz Zvornika, a ovo je za najstariji banjalučki klub prva prvoligaška utakmica na domaćem terenu.

Trener i igrač Željezničar Sport Team-a Branislav Krunić ističe da je ovo istorijski dan za klub.

Mi smo u prvom dijelu sezone bili gosti u svim utakmicama jer smo mečeve u kojima smo bili domaćini igrali na terenima drugih klubova, na Gradskom stadionu, u Krupi i u Laktašima. Činjenica da ćemo igrati pred našom publikom za nas je velika stvar a za klub je svakako istorijski trenutak. Dobili smo saglasnost Fudbalskog saveza Republike Srpske da igramo utakmice na našem terenu, a u narednih 15 dana moramo otkloniti još neke nedostatke. Siguran sam da će svim našim protivnicma biti mnogo teže da odnesu bodove – rekao je Krunić.

Željezničar – Sport Team u prvom meču u Zvorniku odigrao je nerješeno, a Krunić se u ovoj utakmici nada cijelom pljenu.

Sigurno je da ovo neće biti laka utakmica jer je Drina izuzetno kvalitetan protivnik i tim, koji će imati motiv više jer smo im odneli bod u prvom dijelu sezone.  Mi ćemo pokušati da igramo svoju igru, da kroz posjed lopte dođemo do pozitivnog rezultata – rekao je Krunić.

Utakmicu protiv Drine zbog povreda propustiće Ranko Babić koji igra na poziciji  zadnjeg veznog, i štoper Nemanja Tadić.

Share Button
Posted in Aktuelno, Novosti.