IMG_20180111_121511

Prvi tim Željezničar- Sport Team počeo sa pripremama

Fudbaleri Željezničar – Sport Team- a počeli su pripreme za nastavak sezone u prvoj Ligi Republike Srpske, a prozivci i prvom treningu prisustvovao je 21 igrač.

Trener Branislav Krunić ističe da će cijele pripreme biti obavljene u Banjaluci.

Prvih nekoliko dana ćemo raditi testiranja, a potom ćemo polako ulaziti u bazični dio priprema i rad sa loptom . Prvu kontrolnu utakmicu, 27. januara, odigraćemo protiv Metalegea iz Jajca, 17. februara ćemo igrati protv Rudara iz Prijedora, a planirano je da dogovorimo još nekoliko kontrolnih mečeva – rekao je trener i igrač Željezničar – Sport Team Branislav Krunić.   

On je dodao da se u klubu razmišlja o pojačanjima, a prelazni rok traje do 10. februara.

Priključili smo nekoliko mladih igrača prvom timu, a plan je da se pojačamo sa još nekoliko fudbalera u zavisnosti od našeg finansijkog okvira. Odlaskom Jovana Vladimira Pavlovića sigurno nam je potrebno jedno pojačanje na poziciji štopera, a još ne znamo da li će nas napustiti golman Kukrika tako da razmišljamo i o golmanu – dodao je Krunić koji ističe da je i dalje osnovni cilj opstanak u prvoj ligi RS.

Iako teoretske šanse za plasman u Ligu za prvaka postoje, propustili smo dosta prilika u prvom dijelu sezone. Neke utakmice smo izgubili naivno što je posljedica našeg neiskustva. Sada smo dodatno podmladili ekipu tako da naš osnovni cilj ostaje afirmacija mladih igrčla i ostanak u prvoj ligi RS, a mislim da opstanak u ligi nije upitan – zaključio je Krunić.

Od naredne sezone ekipa Željezničar Sport Team-a domaće utakmice trebalo bi da igra na svom terenu na Predgrađu.

Na prozivci su bili: Stefan Pupovac, Nikola Ćetković, Ostoja Šaula, Boris Ostojić, Nemanja Tadić, Aleksandar Kević, Nikola Jovanović, Marko Petković, Sergej Kalabić, Pavle Knežević, Nikola Kuprešak, Nikola  Jokanović, Srđan Ružičić, Igor Kuzmanović, Dejan Bosančić, Luka Malić, Bojan Marković, Staša Baštić, Adonis Bilal, Nikola Marjanović, Branislav Krunić.  

Share Button
Posted in Aktuelno, Novosti.