FK “Željezničar-Sport Team” od jeseni u 1.Ligi RS

BANJA LUKA – Proteklog vikenda na stadionu FK „Željezničar“ na Predgrađu odigrana je utakmica između FK „Željezničar-Sport Team“ i FK „Sloboda“ iz Novog Grada u okviru 28.kola Druge lige Republike Srpske u kojoj je ovaj put slavila Sloboda sa 3:2.

Mada je FK „Željezničar-Sport Team“ već duže vrijeme na samom vrhu tabele i izvjesno je da svoje takmičenje od naredne sezone nastavlja u Prvoj ligi RS, tako da im ova utakmica nije predstavljala neki značaj što se tiče bodova. Sve ovo nije umanjilo dojam jer  svi prisutni su mogli da uživaju gledajući kvalitetan meč sa pet postignutih pogodaka.

željo sport team

Pobjeda Slobode takođe nije umanjila slavljeničku atmosferu koja je upriličena po završetku utakmice a povodom ulaska kluba u 1. Ligu.

Na slavlju su učestvovale sve generacije ove najuspješnije i najperspektivnije škole fudbala u Republici Srpskoj, mnogi simpatizeri ovog kluba,  kao i sam gradonačelnik Banja Luke koji je ovim putem pokazao da grad podržava ovakve projekte  i tom prilikom je upriličeno i slikanje sa takmičarskim pogonom FK „Željezničar-Sport Team“ koji zadnje tri godine ide samo uzlaznom putanjom.

Ovo je još jedan dokaz koliko se rad i trud isplate a na Predgrađu se baš radi i to kvalitetno.

Share Button
Posted in Aktuelno, Novosti.