KRUNIĆ: CILJ JE PRVA LIGA!

Fudbaleri Željezničar Sport Tima prvi dio sezone u Drugoj ligi Republike Sprske, grupa Zapad završili su na prvom mjestu. U klubu ističu da žele u istom stilu da nastave i u drugom dijelu prvenstva.

Izabranici Branislava Krunića u prvom dijelu sezone, u 15 kola zabilježili su 10 pobjeda i pet remija. Osvojili su 35 bodova, šest više od drugoplasirane ekipe Slobode iz Novog Grada.

– Niko nije očekivao da ćemo imati toliku bodovnu razliku u odnosu na druge ekipe. Imamo dosta mladih igrača. Mi upravo forsiramo te momke, dajemo im šansu da stasaju, da se formiraju u prave igrače i da sutra odu u velike klubove, te da budu pravi reprezenti ovog kluba i grada, ističe Branislav Krunić.

Cilj svih u klubu je plasman u viši rang, odnosno Prvu ligu Republike Srpske.

– Mislim da nam plasman u Prvu ligu, kao cilj neće predstavljati pritisak. I dosad smo najbolje partije pružali kad je bilo najpotrebnije, a vjerujem da će tako biti i u drugom dijelu sezone, optimista je Krunić.

Šef stručnog štaba Branislav Krunić prozivku je zakazao za 10. januar, a kako ističe, očekuje dolazak bar tri pojačanja, dok zasada niko nije napustio popularnu dizelku.

Share Button
Posted in Aktuelno, Novosti.