VIKEND ZA PAMĆENJE

Ekspedicija OFK Sport Tima, koju su činili pretpioniri, pioniri i kadeti sa njihovim trenerima boravila je proteklog vikenda u Beogradu gdje je u sklopu saradnje sa FK Čukarički bila gost bijelo – crnih.

Prethodnica u glavnom gradu Srbije našim mladićima bili su Nemanja Tadić, Bojan Markovic (1999.godište), Jovan Vladimir Pavlović (2000) i Nikola Ćetkovic (2002). Sa njima je trebao putovati i David Čolić, ali ga je spriječila povreda. Njih četvorica trenirali su sa odgovarajućim selekcijama Čukaričkog.

nasi

Naši dječaci zajedno sa svojim trenerima u subotu su bili dio 150 “večitog derbija”, zahvaljujući domaćinima iz Čukaričkog, koji su im obezbjedili karte.

der 3

der 1

der 2

Nedelja je bila rezervisana za prijateljske utakmice protiv vršnjaka iz Čukaričkog.

Predpioniri: Čukarički – OFK Sport Tim 3:1 (Đorđe Marković)
Pioniri: Čukarički – OFK Sport Tim 3:0
Kadeti: Čukarički – OFK Sport Tim 1:2 (David Čolić, Aleksa Trkulja)

cuka 3

cuka 1

cuka 2

Nakon mečeva, naši dječaci su iskoristili priliku da se upoznaju i fotografišu sa “zlatnim orlićem” sa Novog Zelanda, Stanišom Mandićem.

stanisa

Iz redova našeg tima poručuju da je sve u Beogradu bilo za najvišu ocjenu. Domaćini iz Čukaričkog su se potrudili da se naši dječaci osjećaju kao kod kuće.

– Bila su ovo uspješna izdanja, pogotovo ako se zna da Čukarički u svojim redovima ima igrače iz cijele Srbije, istakao je Radomir Popović, direktor OFK Sport Tima.

Već slijedećeg vikenda OFK Sport Tim biće domaćin prestižnog međunarodnog turnira za pionire (2001. godište i mlađi). Tom turniru bi trebali prisustvovati i Milan Đuričić, zamjenik direktora omladinskih reprezentacija Srbije, te Vladimir Ješić, selektor pionirske reprezentacije Srbije. Za vikend bi gost OFK Sport tima i našeg turnira trebao biti i Savo Milošević.

Share Button
Posted in Aktuelno, Novosti.