O NAMA

Omladinski fudbalski klub “Sport Team”, Banja Luka

       Škola fudbala Sport Team je pocela sa radom 08.09.2007. godine. Škola je u prethodnom periodu prerasla u najmlađi omladinski fudbalski kolektiv i ostvarila zapazene rezultate.
U OFK Sport team radi 14 selekcija u razlicitim uzrasnim kategorijama. Na svakom treningu su prisutna po 2 trenera na terenu. Treninzi se odvijaju na vlastitom terenu u zatvorenom balonu na vestackoj travi, a u periodu u kojem dozvoljavaju vremenski uslovi treniramo na vlastitom travnatom terenu koji se nalazi pored balona, a isto tako i na stadionu FK „Zeljeznicar“ koji je obnovljen i na kome je podloga od vještačke trave.
Velika je zaineresovanost kako dece, tako i roditelja za nas fudbalski klub jer pruzamo idealne uslove za buduce asove. Pored djecaka velika je zainteresovanost i devojcica. Nas klub trenutno broji oko 400 polaznika.
Do sada smo organizovali 7. Medunarodnih fudbalski turnira, a ucestvovli smo na velikom broju drugih Medunarodnih turnira u Italiji, Spaniji, Njemackoj, Austriji, Slovackoj, Ceskoj, Madarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori gdje smo ostvarili zapazene rezultate tako da je ime naseg kluba prepoznato kako u zemljama regiona tako i u inostranstvu.
Pokretaci smo i Football Friends lige i u vise uzrasnih kategorija smo osvajali prvo mjesto na nivou cjele republike Srpske, a takode svake godine organizujemo i ljetni kamp za djecu iz naseg kluba. Jako je bitno da se djeca pocnu baviti fudbalom od malih nogu i da sto prije krenu sa svojim sportskim razvojem.
Upis novih clanova vrsimo svaki dan, pa dodite pogledajte trening i sami odlucite da li zadovoljavamo vase kriterijume.

za sajt

Tereni

       Sport team, teren za mali fudbal na vestackoj travi, visina dlake 4,5 cm, teren je po standardima FIFE dimenzija 20x40m, osvetljen, sa grijanjem u zimskom peridu, idealan je za rekreativno bavljene fudbalom kao i za treninge skole fudbala. U sklopu su 2 svlacionice koje su prozracne i konformne sa po 5 tuseva, tako da se osecate prijatno i pre i posle termina. Mozete koristiti nase sportske rekvizite lopte i markere. Dovoljno je samo da rezervisete termin i sami se uverite u sve ovo.
Novosti: Teren je obnovljen i postavljena je nova podloga i to najsavremenija vrsta vještačke trave rađena po poslednjoj tehnologiji koja je bez punjenja, Greenfields artificial turf FT XP 32 nf.

Rezervacije terena za mali fudbal:

Tel: +387 51 235 776

Share Button