jovan pavlović

Pavlović: Moj uspjeh je uspjeh  i „Sport Team-a“

Jovan Vladimir Pavlović, fudbaler Željezničar Sport  Team-a , odigrao je poslednju utakmicu u dresu ovog kluba na domaćem,  s obzirom da će, prema ranije potpisanom predugovoru, karijeru nastaviti u slovačkom Trenčinu.

Uprava kluba u znak uspešne saradnje, prije utakmice prethodnog kola uručila je ovom fudbaleru dres sa brojem tri koji je nosio tokom karijere.

Ovo je jako lijep gest kluba jer sam se svaki minut svoje karijere osjećao počastvovano i kao da sam u svojoj porodici. Mislim da se Sport Team-u  nikada neću moći dovoljno zahvaliti jer su zaista mnogo dobrih stvari uradili za mene tako da je moj usjeh istovremeno i njihov „– rekao je Jovan Vladimir Pavlović.

Trenčin je jedan od najkvalitetnijih slovačkih klubova,  gotovo standardan učesnik Evropa Lige, a u prethodnih nekoliko godina dva puta osvajao je slovački Kup i titulu šampiona u ovoj zemlji. U ovom klubu afirmisani su brojni poznati fudbaleri poput Martina Škrtela, člana Fenerbahčea koji je svojevremno nastupao i za Liverpul,  Dadija Mosesa, Samuela Kalua (Gent)…

Jovan Vladimir cijelu karijeru proveoje  u Sport Team-u, a već duže vrijeme je i standardan u seniorskom Željezničaru Sport Team, koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske. Dobre partije preporučile su ga u nacionalni tim Srbije u kojem je zamjenik kapitena.

Share Button
Posted in Aktuelno, Novosti.