branislav-krunić

“Željezničar Sport Team” sve bliže „zoni šest“

Fudbaleri Željezničar Sport team-a, nakon trijumfa protiv Sloge u Doboju rezultatom 3:2, približili su se Podrinju koje trenutno zauzima šestu poziciju na samo dva boda.
Željezničar –  Sport team, poslije 14 kola u Prvoj ligi Republike Srpske, trenutno dijeli sedmu i osmu poziciju sa Slobodom iz Mrkonjić Grada, a oba tima imaju 18 bodova, dva manje od Podrinja koje se nalazi na šestom mjestu.

U utakmici protiv Sloge nakon velikih rezultatskih preokreta ipak je osvojio tri boda, a trener-igrač Branislav Krunić kaže da je najzadovoljniji zbog osvojenih bodova, međutim, dodaje da je utakmica pokazala i određene slabosti.

Poveli smo sa 1:0, nakon toga gubili sa 2:1, pa smo ipak na kraju potpuno zasluženo trijumfovali. U nekim momentima smo pokazali  karakter ali se takođe u toku utakmice u više navrata pokazalo naše neiskustvo i nemogućnost da u istom ritmu odigramo svih 90 minuta. Pri rezultatu 1:0 imali smo nekoliko prilika da povedemo 2:0 i već tada privedemo meč kraju, slično je bilo i kod 3:2, da bismo na kraju bili primorani da spasavamo rezultat.  To su greške koje moramo u budućnosti da ispravljamo – rekao je Krunić i dodao da će pobjeda mnogo značiti njegovoj ekipi u nastavku prvenstva.

Ova tri boda će nam puno značiti i na samopouzdanju ali i u samoj borbi za plasman među šest ekipa. Približili smo se„zoni šest“ što nam i  jeste neki elitni cilj. Pobjegli smo iz opasne zone i verujem da ćemo povezati seriju dobrih rezultata – zaključio je Branislav Krunić.

Share Button
Posted in Aktuelno, Novosti.