željezničar-borac

Željezničar-Sport Team u Krupi dočekuje Napredak

Fudbalski klub Željezničar Sport Tim sutra od 15 časova na stadionu u Krupi dočekuje Napredak iz Donjeg Šepka u utakmici 9. Kola Prve fudbalske lige Republike Srpske.

Željezničar Sport tim nalazi se na diobi sedmog mjesta sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva, a oba tima imaju po deset bodova. S druge strane Napredak iz Donjeg Šepka je u donjem dijelu tabele sa pet bodova, međutim, igrač i trener Željezničar Sport tima Branislav Krunić smatra da bodovni saldo gostujuće ekipe nije pravi pokazatelj kvaliteta.

Radi se o dobroj ekipi, ni jednu utakmicu nisu izgubili sa više od dva razlike, a i u utakmicama koje su izgubili imali su svoje šanse. Spremni dočekujemo taj meč, igramo u Krupi na vještačkoj podlozi što je za nas dobro jer mi na njoj i treniramo i sigurno da je to teren koji je najsličniji našem. Očekujem da ćemo zbog toga biti u prednosti. Odigrali smo seriju dobrih utakmicu, poslije poraza u Podrinju želimo da se vratimo na pobjednički kolosjek. Želimo trijumf ali smo svjesni da nećemo lako nametnuti svoj stil igre, međutim, mislim da je kvalitet na našoj strani – rekao je Krunić.

Utakmicu protiv Napretka propustiće David Čolić zbog tri žuta kartona.

Share Button
Posted in Aktuelno, Novosti.